Zó, jij bent nieuwsgierig...

Dan wil je vast ook als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over De Meester. Volg ons daarvoor op Facebook en Instagram.
We zijn sinds kort geopend aan de houtstraat.
 

Fiscaal Advies in Oss

De Meester Oss / Fiscaal Advies in Oss

Mr. Peter de Bont

Geboren (1963) en getogen in Tilburg. Sinds 1987 woonachtig in Oss. Gehuwd en vader van 3 volwassen zonen.

Werkervaring

1984-1993 Witlox Advies
1994-2000 ABAB
2001-2002 Deloitte
2003-2010 van Haare de Bont
2011-2016 Countus

Lid van het register van belastingadviseurs. Vanaf 1994 naast adviseur ook leidinggevende functies vervuld.

Opleiding

1984 HEAO bedrijfseconomie Breda
1990 Fiscaal Recht Katholieke Universiteit Brabant (Tegenwoordig Tilburg University)

Hobby’s

Vakantie (Italië en Zweden)
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen

Fiscaal advies

Komt u er niet goed uit met uw eigen adviseur? Twijfelt u eraan of uw adviseur met u op het goede spoor zit? Ligt u helaas in een (v)echtscheiding? Wilt u dat er eens een ander meekijkt of met u meedenkt met frisse ideeën? Heeft u een vervelende belastingcontrole gehad of een dispuut met de fiscus? Of wilt u gewoon eens lekker een uur klankborden, waarbij uw onderneming centraal staat!?

Peter heeft kennis van zaken, draait er niet omheen en adviseert met oprechte interesse.

Dan is een bezoek aan Peter de Bont van De Meester Fiscaal de moeite zeker waard. Peter, een man met ruim dertig jaar fiscaal juridische ervaring en volstrekt onafhankelijk. Hij heeft geen fiscale of juridische producten die hij wil of moet verkopen. Hij geeft louter antwoorden op precies de vragen waar u mee worstelt. Verstrekt fiscale en juridische informatie en voorlichting. U beslist altijd zelf wat het best bij u past.

Geen hoge drempels

  • U maakt een afspraak op een beoogd tijdstip, eventueel in de avonduren.
  • Of u loopt de zaak binnen. Als het uitkomt gaan we direct aan de slag. Voor aanvang van de werkzaamheden moet u, ter legitimatie, een geldig paspoort of identiteitskaart tonen. Daarna spreken we de aard van de problematiek en een uurtarief af en gaan we direct in gesprek. Aan het eind van het gesprek betaalt u contant of voldoet de nota per pin. Geen hoge spooknota’s achteraf.

De menselijke maat en plezier in het werk staan voorop bij Peter. Hij is sterk in het creatief (mee-)denken met ondernemers zonder dat hij daarbij wet- en regelgeving uit het oog verliest. Tot zijn specialisaties behoren ook vormen van samenwerkingsverbanden, en het weer uit elkaar halen als het niet meer werkt of achterhaald is.

De Meester Fiscaal verzorgt geen aangiftes of jaarrekeningen. De Meester Fiscaal is een handelsnaam van een besloten vennootschap en staat juridisch los van de koffiebar De Meester. Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Maak nu een afspraak met Peter voor Fiscaal Advies