Zó, jij bent nieuwsgierig...

Dan wil je vast ook als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over De Meester. Volg ons daarvoor op Facebook en Instagram.
We zijn sinds kort geopend aan de houtstraat.
 

De Meester Koffie & Thee

De Meester Oss / De Meester Koffie & Thee

Liefde voor goede koffie

Voor dat het idee was geboren om het bedrijf De Meester Koffie en Thee in Oss te stichten waren Marja en Peter al fanatieke koffie- en theedrinkers. In binnen- en buitenland zijn veel bezoeken afgelegd, waarbij het koffiedrinken in de horeca in Zweden en Italië het meest inspirerend waren, zowel qua smaak als qua sfeer.

Tijdens het opstarten van De Meester Koffie en Thee in Oss moest een aantal keuzen worden gemaakt. Het resultaat van die keuzen treft u aan in de Houtstraat 12 te Oss. In het pand was voorheen Roccacino gevestigd, een uitstekende koffiebar. De exploitanten daarvan zetten hun carrière onder meer voort vanuit hun mobiele koffiebar Rocky, een aanrader.

Meer dan alleen koffie

Op 22 april zijn we voorzichtig gestart. Alles netjes op orde, relevante cursussen gevolgd, aan de slag. En met veel plezier! Een sfeervol ingerichte koffiebar met een aantal losse tafeltjes, een grote stamtafel, en een loungehoek met heerlijke lederen meubels uit Oss van Jess Design. Ook het worstenbrood komt uit Oss, van bakker Lamers. De melk komt uit de Osse weiden van boer Spierings, lekker vers. Er wordt ook gebak geserveerd, er is heerlijke soep, en uiteraard ook frisdrank en chocomel, desgewenst met slagroom!

Alcohol schenken we niet, dat kan gezellig een eindje verderop in de Houtstraat, een straatje waar het leuk toeven is, geen leegstand is, en waar de term multi cultureel op zijn plaats is. Oss leeft, het is gezellig in het centrum van Oss.

Waarom eigenlijk

De boekenplank

Opvallend is de rij fiscale wetboeken in De Meester. Peter is sinds 1984 fiscaal juridisch bezig, en exploiteert ook de tak van sport van fiscaal juridische dienstverlening. De boeken refereren naar De Meester Fiscaal.

Peter de Bont

Owner, Fiscaal Jurist, Barista

Wouter de Bont

Barista

Marja de Bont

Owner, Barista

Luuk de Bont

Barista

Bram de Bont

Barista

Coffee to go

In de ochtend vaak vanaf 7.30 open voor coffee to go, voor een goede start van de dag. Of een lekkere verse jus de orange, voor de noodzakelijke vitamines

Graag tot ziens in De Meester.

Kom nu langs bij De Meester Koffie en Thee in de Houtstraat in Oss